I løbeklubben Vanløb, får du:

Hvor svært kan det være? …jeg kan vel bare selv løbe mig en tur? 

Ja, men nogle gange er det alligevel rigtig svært at komme i gang, eller bibeholde motivationen. Derfor kan det være en god ide, at du træner med andre og kan få professionel råd og vejledning undervejs mod dit mål.

Vanløb.dk – Gør det nemt at få løbeskoene på!

Vi mener det bogstaveligt: Her ér plads til alle! Så bind nu de sko og kom med. I Vanløb, løber vi med det ”sociale-løbe-loop”, som betyder at de hurtigste i feltet, i intervaller, henter de andre hurtige. Dét er intervaltræning med et socialt og legende aspekt. Derfor er det ikke afgørende, hvor hurtig du er – bare du har lyst til at løbe. Hos os er ingen langsomme – vi løber blot i forskellige tempi.

Vanløb har eksisteret siden 2012. Der er ca. 20 aktive løbere, mænd og kvinder i alle aldre. Nogle har som mål at komme afsted 2-3 gange om ugen, andre at løbe marathon. Fælles for alle, er glæden ved at løbe og trække vejret sammen med andre glade løbere.
Mandage er turene lidt kortere 4-6 km og i et mere roligt tempo, hvor der også er plads til nybegyndere.

Torsdage er turen imellem 6-8 km med indlagt intervaltræning.

Lørdage er lidt længere ture, hvor du altid kan møde op og løbe med, så langt du har tid og lyst – eller tjekke løbekalenderen for “opsamlingssteder”, hvis fx 13 km bliver for langt for dig.

Vil du med? – så mød op og få en gratis prøvetur. Vi glæder os til at møde dig.